jueves, 5 de junio de 2014

Súper 30!

Ahir va ser el meu aniversari. Em vaig llevar amb el canvi de dècada en marxa: amb els 30 a l'esquenaSe'm fa estrany deixar enrere la vintena i tot el què han suposat aquests anys de creixement. 


Ahir va ser un dia ple d'emocions i nous projectes; de trobades amb gent maca i mil coses fetes i per fer. Perquè el camí és llarg i a vegades dur però si el fas acompanyat tot és més agradable i els èxits compartits són més grans i potents. 

Encaro aquesta nova etapa que no és sinó la continuació del sender pel que ens condueix la vida amb molta alegría i ganes d'emprendre. Emprendre per créixer en les diferents facetes de l'existència, que no és poc. 

Per sort, compto amb el recolzament necessari i les persones que he anat trobant durant tots aquests anys i que em segueixent omplint d'alegria. 



Mil gràcies per les felicitacions, les trucades, els missatges, els vídeos d'ultramar,... Amics i amigues que des d' Austràlia, Martinica o Estats Units us vau enrecordar que aquí, una, en feia 30.  Sou tot@s uns cracks! 

I per tot això i perquè em ve de gust, toooot el mes de juny podeu gaudir d'un 30% de descompte en els articles AppleFace que trobareu a la meva botiga virtual. Quan realitzeu la compra recordeu posar el CODI PROMOCIONAL: 30PRIMAVERES


Gràcies un cop més!!! 

Feliços 30! 

1 comentario:

Blogging tips