jueves, 26 de junio de 2014

Boda handmade II


OUPS! I amb tot això de la boda pel mig, se m'ha vingut a complicar una mica el panorama amb altres històries laborals,... sento la demora de la segona entrega de la meva boda handmade. Queda tant poc i tinc tant per explicar que hauré de postejar tooot seguit a partir d'ara. Espero poder trobar els moments per recollir els trossets de casament diy! 


Avui us parlaré dels nostres anells. En el nostre cas, aquest tema ens deixava una mica indiferents. Fa poc ens vam adonar que era quelcom important. Ni ens ho haviem plantejat. Ara, al preguntar-nos-ho, vam coincidir de seguida: no ens agraden els anells d'or. Fàcil dit! Així doncs, quines alternatives ens quedaven? Vam estar mirant i remirant i finalment ens vam decidir per uns anells de fibra de carboni. Sí, heu llegit bé. Els nostres anells són negres i fets a mida.


Els vam encarregar a un artesà argentí perquè no vam trobar qui els fes aquí. Un servei ràpid i a mida. 



I llavors, la gran pregunta: i el porta anells?? En el nostre cas, tenim dos petits ajudants disposats a fer el camí per a dur les aliances i, per tant, vaig pensar que el millor era fer-ne dos. I aquí ja va estar. Ho tenia clar. Què li diu la Leia al Han Solo?? Bingo: - I love you - I know

I aquí els teniu: dos bastidors senzills en fusta sense tractar amb un brodat en negre en tipografia Star Wars






Tatxán!!! 

Anells i portaanells a punt!

Feliç dijous! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips