jueves, 12 de junio de 2014

Boda handmade I

Per fi podem anunciar als quatre vents que SÍ, que ens casem. Se'm fa estrany, molt estrany fer-me'n a la idea. El casament sempre ha estat quelcom que em feia por, una mica de vertigen. Jo, dient a algú t'estimo per tota la vida davant d'una autoritat? I per què?, sempre he pensat. Prefereixo dir-t'ho cada dia: t'estimo. I demostrar-t'ho. I que tu i jo siguem conscients que estem al mateix vaixell i que lluitem plegats contra les mateixes onades. I que ho volem fer perquè ens ve de gust i ningú ni cap paper ens hi obliga. I un per sempre és tan eteri; tan intangible que potser, i només potser, vull pensar únicament en l'avui. En l'aquí i en el avui en què et dic: T'ESTIMO

I després d'aquesta dissertació que no fa sinó espolsar una mica els nervis; sí, siguem sincers, els nervis que sense voler se't van acumulant a la panxa a mesura que tot es va fent més real. Ara anem al que toca: ENS CASEM

Després de tants anys i un parell de nens, ja semblava quelcom innecessari però uns quants aconteixements recents ens han fet adonar que potser sí, que per tenir tranquil·litat i guanyar-nos el cel burocràtic, ens feia falta canviar d'estat civil. Així doncs, el què va començar com un moure papers sense donar-hi massa voltes, ha anat prenent forma de celebració per petició popular. I cert és que costa, aquests dies, trobar quelcom a celebrar i que la família té ganes de trobar-se i riure i compartir aquest moment important amb nosaltres. Hem acabat, finalment, muntant una boda express, handmade i low cost. I ja que moltes coses les he anat craftejant, les volia compartir amb vosaltres. 

Avui, començo ensenyant-vos les invitacions. És sobradament coneguda la meva falta de coneixement i paciència amb el disseny gràfic. És per això que vam acudir a la millor il·lustradora del món mundial que, a més, ens coneix i sap què ens agrada. Princess Trucker ens ha fet les invitacions més nostres possibles amb un estil sobradament Star warsià incloent també els nens. 

Portada i presentació:


Part central amb dia, hora i lloc de la celebració (esborrats perquè no us hi presenteu sense avisar!)


I els nostres padawans somrients al radera. 


Moltíssimes gràcies per la feina Princess Trucker, tú sí que sabes!!

En les properes setmanes us aniré desvetllant més secrets i crafts creats per l'event. Espero que us agradin tant com a nosaltres. 

Feliç dijous!!

1 comentario:

Blogging tips