lunes, 12 de diciembre de 2011

Festivalet, una setmana després

Una setmana llarga de silenci, dues fires, nens que vomiten i els dies que volen. Així han estat aquests dies de silenci que no pas d'aturada, encetant projectes, entregant encàrrecs, coneixent gent nova i alentint una mica el ritme, que ja calia. AppleFace es troba immers com a projecte en un procés de reconversió profunda iniciat abans del previst que pot ser derivi en canvis interessants del mateix. Ara, en plena voràgine pre-Nadalenca, no m'hi vull aturar massa i, de fet, les circumstàncies tampoc m'ho permeten. Per tant, paciència i tranquil·litat, 2012 portarà novetats i pau, d'això n'estic segura.

Pretenia fer un post típic de crònica del Festivalet però no vaig fer ni una fotografia!!! Així que us enllaço llocs on podeu trobar alguns resums alegres i molt currats: el de Las Teje y Maneje, el de 3 Deseos y medio o el de Duduá o les fotos oficials del Facebook del propi Festivalet (em veieu??, a l'stand DMC!).

Tanmateix i ja que ens trobem ben a prop de les dates de Nadal, aprofito per introduir-vos alguns productes que em van encantar i que vaig poder gaudir a la fira, AppleFace ajudant-vos amb les compres nadalenques!

En primer lloc, vaig quedar meravellada amb l'extrema suavitat dels mitons d'Ameskeria,... us asseguro que són d'allò més gustosos i calentons!


Em van encantar també els mocadors de SietedelOnce, suaus, de teles precioses i molt combinables. A la seva botiga trobareu també peces exclusives d'un gust increïble.


I les cucades de From Ana With Love,.... monades minis per als més petits!Podeu veure el llistat complet de participants en aquest 4t Festivalet en el seu lloc web .

Si trobo un moment, us penjo nevetats; si no, és que hi estic treballant!!!!

Feliç setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips