lunes, 7 de noviembre de 2011

Promoció NADAL2011

Dins del marc de la campanya "Per un Nadal diferent, compra artesà" impulsada per AppleFace, aquesta botiga us ofereix un 10 % de descompte en totes les vostres compres a la meva botiga Etsy fins al 31 de desembre de 2011 posant el codi: NADAL2011 a la casella corresponent. Aniré penjant alguns articles més perquè tingueu més opcions. 
Recordeu també que si voleu quelcom en concret o personalitzat, podeu escriure'm un mail (www.applefacecreations@gmail.com); gaudireu també de preus molt especials ;)

Feliç setmana!

Dentro del marco de la campaña "Por una Navidad diferente, compra artesano" impulsada por AppleFace, esta tienda os ofrece un 10 % de descuento en todas vuestras compras de su tienda Etsy hasta el 31 de diciembre de 2011 poniendo el código: NADAL2011 en la casilla correspondiente. Iré colgando algunos artículos más para que tengáis más opciones. 
  Recordad también que si queréis algo especial o personalizado, podéis escribir-me un mail (www.applefacecreations@gmail.com); os beneficiaréis también de precios muy especiales;)

Feliz semana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips