martes, 22 de noviembre de 2011

Dimarts reciclat: Anelles d'ampolla forrades amb Ganxet II

Avui us porto idees novedoses i econòmiques per decorar aquest Nadal. Seguint amb el tutorial que us vaig presentar fa ja unes setmanes, podem utilitzar aquesta mateixa tècnica per a realitzar guirnaldes i guarniments únics. Us deixo unes quantes idees però amb imaginació i una mica de gràcia, de ben segur que se us acuden mil idees maquíssimes! 

Hoy os traigo ideas novedosas y económicas para decorar esta Navidad. Siguiendo con el tutorial que os presenté hace unas semanas, podemos utilizar la misma técnica para realizar guirnaldas y decoraciones navideñas. Os dejo algunas ideas aunque con imaginación y un poco de gracia, seguro que se os ocurren muchas más!

En primer lloc, obviant el toc friki i el desendrés, fixeu-vos en aquesta guirnalda decorativa: 

En primer lugar, obviando el toque friki y el desorden, fijaros en esta guirnalda:


L'he posat a la cortina però queda prou bé també a l'estanteria o l'escala. Mirant-la més de prop, podeu veure com es composa d'una argolla d'ampolla petita amb una de garrafa i així successivament, deixant 20 cadenetes entre una i altra fins un total de 26 en el meu cas. 

La he puesto en la cortina pero me he debatido con ponerla en la escalera o la estantería, da mucho juego! Si miráis de cerca veréis que está realizada uniendo una argolla de botella pequeña con una de garrafa separadas por 20 cadenetas cada una. He utilizado 26 en este caso pero podéis hacerla tan larga o corta como queráis. 


Un altre detall senzill i ràpid de fer és aquest sotagot que podeu combinar pels dinars de Nadal. 
Otro detalles sencillo y rápido es este posavasos: 


L'he fet amb quatre argolles petites folrades de marró i unides per quatre creus en vermell. Fa el fet, no creieu??

Lo he realizado con cuatro argollas de botella pequeña unidas por cuatro cruces en rojo. Da el pego, no?
L'última idea que us deixo per avui és la següent: 
La última idea que os dejo por hoy es la siguiente: 


Un conjunt informe d'argolles grans, petites i mitjanes en marró. 

Un conjunto informe de argollas grandes, pequeñas y medianas en marrón.


Avui hi he posat un gerro buit a sobre, demà potser el col·loco a taula per posar-hi alguna espelma o un centre de flors. 

Hoy lo he usado para colocar un jarrón vacío pero quizá mañana lo coloque en la mesa para poner alguna vela o centro de flores. Què, us animeu?? 

Qué, ¿os animais? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips