viernes, 11 de noviembre de 2011

Per un Nadal diferent: roba bebé

Pensava unificar les categories de roba de nen i bebé però hi ha tanta cosa bonica i gustosa que ho he dividit en dos posts diferents. Avui us deixo un petit recull de botigues que fan coses per a bebes i molt més! Feu-hi un cop d'ull! 

Pensaba unificar las categorías de ropa de niño i bebé pero hay tanta cosa bonita y gustosa que he tenido que dividir el tema en dos posts. Hoy os dejo unas cuantas tiendas que tienen cosas para bebé y mucho más, echadles un ojo!

Comencem amb El rincón de Teo, una noia amb molta idea que sempre em trobo treballant. 

Empezamos con El rincón de Teo, una chica con mucha idea que siempre encuentro trabajando. 


Una altra noia amb dissenys originals i molt xulos és  Iziar San Vicente. Una il·lustradora que fa coses com aquestes: 

Otra chica con diseños originales y muy chulos es Iziar San Vicente. Una ilustradora que hace cosas como ésta: Y PorQue Nö, roba per menuts amb molt caràcter. 

Y PorQue Nö, ropa para niños con mucho carácter.


A la botiga de Maria Sarmiento, trobareu cosetes de bebé però també molta cosa per adults amb un toc diferent i divertit. Entreu-hi! 

En la tienda de Maria Sarmiento, encontraréis cositas de bebé y también mucha cosa para adultos con un toque diferente y divertido. entrad!


I la última d'avui: Sugar Baby Love, una col·lecció de bodis frikis per dur els més petits a la última! 

Y la última de hoy, Sugar Baby Love, una colección de bodis frikis para llevar a los más pequeños a la última! Disfruteu els petits, que creixen molt ràpid! 

Disfrutad a los pequeños porque crecen muy rápido! 

1 comentario:

Blogging tips