jueves, 20 de octubre de 2011

Un Nadal diferentParlant de Nadal i encara a l’octubre? Sí, ho he de confessar; ja penso en el Nadal i tot el què hi té relació. I com és això? Doncs ben senzill; aquest any he decidit fer les coses d’altra manera; apropiar-me més del meu temps i planificar per no haver de córrer com sempre. A més, he decidit que els regals per aquest any seran menys, de més qualitat i, a poder ser, fets a mà. 

Per què?
  •  Perquè allò fet a mà té un noséquè especial, un carinyo implícit
  • Perquè prefereixo que ho faci algú a mà que no pas una màquina que no entén de persones
  • Perquè m’agradaria no contribuir a fomentar el consum massiu que permet i requereix la vulneració sistemàtica dels drets laborals de mig món
  • Perquè m’estimo als qui regalo i els vull regalar coses especials, que signifiquin
  • Perquè no m’agrada comprar en centres comercials ni carrers plens de gent
  • Perquè tenim artesans i artesanes fantàstics ben a prop i saben fer de tot! (melmelades, vestimenta, sabates, cosmètics, barrets, joguines...)
Per tot això i molt més, aquest any, regalo artesà.
Per a tots i totes els què vulgueu sumar-vos i fer les coses diferents, aquí us deixo uns quants enllaços on trobar artesans i peces úniques. Animeu-vos!
- www.etsy.com (és la plataforma virtual de venda de productes handmade més gran del món, hi podeu trobar de tot!) Etsy és també un món molt gran en el què perdre’s però que podeu trobar idees, consells i artesans propers a www.spanishcraftrevolution.blogspot.com
- www.artesanio.com (és una altra plataforma virtual en la què hi trobareu, sobretot, artistes de la península ibèrica)
- www.dawanda.com (la versió europea)
- www.uniccos.com (botiga virtual on trobar regals únics i especials. Tenen moltes promocions i descomptes!)

Podria seguir i seguir però he pensat que potser és millor dedicar alguns posts a crear llistes temàtiques d'artesans a la cerca del regal perfecte.

M’hi acompanyeu?

PD: Si teniu idees i/o suggerències, seran molt benvingudes! 


Hablando de Navidad en octubre? Sí, lo confieso, estoy ya pensando en Navidad. Y por qué? Este año he decidido hacer las cosas diferentes, apropiarme más de mi tiempo y planificar las compras para no tener que correr a última hora.Además, he decidido que este año mis regalos seran menos, de mayor calidad y, a poder ser, hechos a mano. 
Por qué?
- Porque lo hecho a mano tiene un noséque especial, un cariño implícito 
- Porque prefiero que las cosas las haga alguien antes que una máquina que no entiende de personas
- Porque me gustaría no contribuir a fomentar el consumo masivo que permite y requiere la vulneración sistemática de los derechos laborales de medio mundo. 
- Porque amo a los que regalo y les quiero regalar cosas especiales, qeu signifiquen
- Porque no me gusta comprar en centros comerciales ni calles abarrotadas
- Porque tenemos artesanos y artesanas fantásticos muy cerca que saben hacer de todo (mermelada, zapatos, vestidos, cosméticos, gorros, juguetes,...)

Por todo esto y mucho más, este año regalo artesano

Para todos y todas las que os queráis sumar y hacer las cosas diferente, os dejo unos enlaces en los que encontrar artesanos y piezas únicas. Animaros!

www.etsy.com (es la plataforma virtual de venta de productos handmade más grande del mundo.Podéis encontrar de todo!) Etsy es también un mundo muy grande en el que perderse pero podéis consultar el blog de  www.spanishcraftrevolution.blogspot.com para encontrar ideas y artesanos cercanos.
www.artesanio.com (es una altra plataforma virtual en la que encontraréis, sobretodo, artistas de la península ibérica)
www.dawanda.com (la versión europea de las anteriores)
www.uniccos.com (tienda virtual dónde encontrar regalos únicos y especiales. Tienen muchas promociones y descuentos, te las vas a perder?)
I podria seguir y seguir pero he pensado que quizá sea mejordedicar algunos posts a crear listas temáticas de artesanos a la caza del regalo perfecto.
¿Me acompañáis?

PD: Toda ayuda y/o sugerencia es bienvenida.

1 comentario:

  1. Y que tal ir creando una lista de mercadillos donde comprar artesanias en navidades?

    ResponderEliminar

Blogging tips