viernes, 28 de octubre de 2011

Per un Nadal diferent: Papereria


Un article que m’agrada molt regalar és una quadern ben posada. M’encanta l’olor a llibreta nova, a fulls blancs per escriure, imaginar, somiar. M’agrada trobar aquella llibreta especial per aquell algú especial. Avui he seleccionat uns quants llibreters (es diu així?) que no només fan llibretes, si no suports on concretar els nostres somnis. 
Algo que me gusta mucho regalar es un cuaderno bonito. Me encanta el olor a libreta nueva, a hojas en blanco para escribir, imaginar, soñar. Me gusta encontrar la libreta especial para ese alguien especial. Hoy he seleccionado algun@s libreteros (se dice así?) que no sólo hacen libretas, si no soportes en los que concretar nuestros sueños.
En primer lloc, us he de parlar de Códice de Eremita. Aquesta noia em té el cor robat amb les seves llibretes de cuir I el seu estil propi. Tafanejeu també el seu blog i la seva botiga a Etsy.
En primer lugar, debo hablaros de Códice de Eremita. Esta chica me tiene el corazón robado con sus cuadernos de piel i su estilo tan propio. podéis cotillear un poco también en su blog y su tienda Etsy.

També us porto una noia (Typecollage) que també, a més de llibretes, fa articles de papereria variats que poden donar un què especial als vostres regals de Nadal. 
También os traigo una chica (Typecollage) que, además de libretas, hace artículos de papelería variados que os ayudarán a dar un toque especial a vuestros regalos. 

Una altra creadora molt interessant és Kreativlink, una austríaca que fa uns cuaderns molt inspiradors. 
Otra creadora muy interesante es Kreativlink, una austríaca que hace cuadernos muy inspiradores

 Més dissenys únics trobareu a Baghy amb coses com aquesta: 

Más diseños únicos podéis encontrar en  Baghy con cosas como ésta: 


I per últim us deixo un italià (PHOGLIe) que fa llibretes en què la portada és una foto. Té coses molt originals.  
I por último os dejo un italiano (PHOGLIeque hace libretas en las que la portada es una foto. Tiene cosas muy originales. 

Espero que us hagi agradat aquest petit recull. Seguim aviat amb noves idees i seleccions!

Espero que os haya gustado esta pequeña selección. Seguimos pronto con más!

3 comentarios:

Blogging tips