jueves, 1 de septiembre de 2016

Tornada a l'escola

Tantes vegades he imaginat tornar a agafar el fil del blog, tantes vegades quelcom ha despistat la meva intenció i alguna urgència m'ha fet oblidar el meu propòsit. I és que una mudança i un bebè nou i un canvi d'escola i un canvi de feina s'han succeït sense descans. El temps disponible del què he pogut gaudir l'he dedicat bàsicament a teixir. 


Ha estat un any molt profitòs i de grans aprenentatges i tot i que a la pàgina de Facebook intento portar cert control del què va sortint de les agulles, trobo que la regularitat que algun dia vaig aconseguir tenir al blog m'ajudava molt a organitzar idees. És per això que aquí em trobo en un nou intent de mantenir viu el meu espai a la blogosfera.


Hi ha hagut projectes de tot tipus i molta creativitat plasmada en dissenys propis com aquest top estiuenc que vaig disfrutar moltíssim teixint. 


Un 1 de setembre és sempre una bona data per replantejar allò que volem assolir durant el proper curs i, si més no, com a mínim intentar-ho! 


Avui mateix hem reprès les primeres trobades amb ganxeteres i la temporada promet amb més tallers, més varietat i moltes, moltes ganes de teixir. 

Així doncs, aviat aniré informant dels propers tallers per a tots els gustos i totes les edats

Feliç setembre! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips