jueves, 26 de enero de 2012

Samarretes de Nadal

Val a dir que els dies em passen volant i les hores se me'n van cosint. Estic intentant tenir un mínim estoc per poder oferir a nous punts de venda, crear coses noves i experimentar amb les noves teles i materials que tinc per aquí. Baltasar, en forma d'amiga d'aquelles que et fan favors m'ha dut un munt de teles africanes que veureu aviat confeccionades. 
Avui us deixo amb algunes samarretes que van sortir del taller al desembre, sembla que als destinataris els han agradat molt! I jo que me'n alegro!
A poc a poc voldria reenganxar el ritme periòdic del blog que tinc una mica empolsagat,... tot arribarà! 
Espero també poder-vos explicar algunes altres coses en què estic treballant quan estigui tot més assentat. 

Feliç dijous!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips