lunes, 30 de enero de 2012

Crònica lliure de The Brandery

He de confessar i confesso que des que vaig decidir apostar per un canvi de vida sembla que no paren d'arribar-me noves possibilitats de créixer i conéixer. Després de fires i vendes inesperades i contactes i ànims, en aquesta ocasió, fa unes setmanes, un bon amic em va comentar que tenia un passi VIP per anar a The Brandery. Certament, aquesta no ha estat mai una fira que em cridi l'atenció però vaig passejar pel seu web i el programa i sorpresa la meva quan vaig descobrir que s'hi organitzava una jornada sobre la producció i el comerç ètics en la indústria de la moda de la mà de BeCo. Així doncs, havia d'aprofitar. Amb un passi gratis i el dia sense nens, els events s'amortitzen més i així em vaig poder dedicar a anar a les taules rodones i voltar i xerrar amb la gent i tornar a voltar per descobrir iniciatives i gent encantadora.Els organitzadors de les xerrades a les què vaig assistir eren BeCo. Per més que em vaig passejar per l'stand i parlar amb un i altre, he de confessar que no em va quedar massa clar quins són els seus objectius ni què pretenen; he passejat pel seu web (BeCo) i entenc que s'erigeixen com a plataforma per a crear xarxa i donar veu als productors Cool & Conscious i fer-ne difusió i promoció entre els consumidors. Participant també d'aquet event, hi havia la fundació Fabrics For Freedom, un ens dedicat al foment del consum ètic de moda i Textile Exchange, una associació dedicada a impulsar la producció ètica de teixits. 

Les taules rodones em van permetre escoltar les experiències de gent que ha aconseguit fundar la seva pròpia marca seguint els dictats dels principis que AppleFace en gran mesura comparteix. Reconec que molts no els coneixia i això em va encantar, quin món més gran el què habitem! I el fet de sentir en veu d'altres allò en què una creu em va servir de molt, a vegades he arribat a creure que estic sola amb les meves idees sobre "un altre món textil és possible" quan hi ha iniciatives que m'ho revoquen de ple. Un projecte que em va agradar molt va ser el de Teixidors, una marca de roba de llar amb segell, artesana i social i la marca Bibico fundada per una noia expansiva, amb empenta que dissenya de manera atemporal i amb carinyo. 

A banda de les xerrades, vaig tenir oportunitat de conéixer a Numon i La Collarina, dues germanes genials que fan coses xulíssimes. 


I divendres us presentaré algú altre que vaig conéixer, tot un personatge, sí senyor! Aquí us avanço part de la seva feina: 


La jornada va acabar amb una fugida davant la gran quantitat de gent que hi havia a la tarda, talment agobiant. I les conseqüències de la meva estada allà no s'han fet esperar: tinc un refredat d'aquells que fan història degut als enormes canvis de temperatura de dissabte,.... brrr,... a veure si passa aviat! 

Feliç setmana!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips