miércoles, 10 de agosto de 2011

Isabel

Ahir la meva germana em va comentar que li havia agradat moooolt una cartera i un mini wallet que havia publicat al blog. És un fet força intrascendent però té per a mi una dimensió molt especial donat que va ser ella qui a la tendra edat de sis anys em va dir un bon dia: "Tata, ets una cutre". Sí senyor, amb totes les de la llei. En aquell temps, solia vestir amb roba heretada, no m'agradava anar de compres ni a la última i, pensant-ho en perspectiva, potser sí ho era una mica de cutre. El cas és que al dir-me que les meves carteres li havien agradat, d'alguna manera, sembla com si haguéssim tancat un cicle i, com a mínim per a mi, una persona que en sap tant de conjuntar i anar sempre perfecta em digui que li agrada quelcom meu és vertaderament afalagador. 


Amb això només informar-vos que la cartera d'estiu és cool, senyores i senyors i que, de tot cor, ahir em vaig sentir molt gratificada. Gràcies Isabel!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips