miércoles, 3 de agosto de 2011

El cercle que volia ser quadrat

Avui, dia d'estiu, de relaxació, de tranquil·litat, us porto una petita història que ha succeït al petit taller. És una història de superació, de transformació i, per sobre de tot, d'amistat i bon rollo. 

 

El cercle que volia ser quadrat: 
Hi havia una vegada, un cercle molt i molt trist. El veia cada dia, en el seu raconet intentant trobar la manera de sortir d'aquella extremada tristor però no hi havia manera, no se'n ensortia. 
Una nit, vam passar hores parlant a la fresca sobre això i allò. Finalment, vaig tenir el valor de preguntar-li per què estava tan trist. Després de rumiar-ho una estona. em va explicar que, en realitat, el què li passava era que volia ser un quadrat. En el moment en què es va adonar que tot el què havia de necessitava era SER un quadrat, em va demanar que l'ajudés a aconseguir el seu somni. 
La decisió estava presa i l'únic que haviem de fer era posar-nos a treballar en la seva conversió vigilant de no fer-li perdre la seva essència. I així és com aquest coixí va ser confeccionat, una gran manera de materialitzar un anhel. Per què qui va dir mai que un cercle no podia ser un quadrat? 





The circle who wanted to be a square:
Once upon a time there was a very sad circle. I saw him day after day trying to find his way out of sadness. One night, we spent hours talking about this and that until I asked him why was he so sad. After thinking about it for a while, he told me that what he really wanted was to be a square. When he realized that all he needed was to BE a square, he asked me to help him and turn him into a square. The decision was made and we began working on his conversion without make him lose his own essence. That's how this pillow came out as a great way to materialize one's dream. Who said a circle couldn't be a square? 







Aquesta petita història acompanya el coixí a Etsy; poc a poc estic preparant la botiga on-line com cal i en faré la presentació oficial però si no podeu esperar, la podeu visitar ara mateix


bon dimecres d'agost!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips