jueves, 21 de julio de 2011

Un petit i meravellós tresor

Quan era petita, passava moltes tardes amb la meva iaia Maria fent ganxet. Guardo un gran record d'aquells moments i m'arrenquen un somriure sempre que hi penso. El que més ens agradava a la iaia i a mi era provar nous patrons. Provàvem coses estranyes, ens inventàvem formes i buscàvem recursos en llibres i revistes. Recordo especialment un llibre que havia estat de la seva germana, un llibre antic, potser dels 50s, potser dels 60s, qui sap, en aquella època per a mi era super antic. La saviesa que contenia, la quantitat de motius i idees m'encantava. a vegades, sèiem només a fullejar-lo i passàvem l'estona. Fa anys que no en sé res d'aquell vell llibre, qui sap si serà en algún racó de món, si es perdè en algún endrès o si, simplement, acabà al contenidor. 

A vegades, hi penso i sempre he tingut la il·lusió de trobar-lo i comprar-me'l en alguns vells encants. Fins ara no ha estat possible. 

L'altre dia, però, navegant pels móns d'internet, vaig trobar un lloc FAN-TÀS-TIC. És molt millor que haver recuperat el llibre! Es tracta d'un web que recopila escannejats un munt de llibres de l'any de la carraspera amb motius fantàstics i tot de gratis! 

Us deixo el link per si algú s'anima a recrear patrons de principis de segle XX.

Tanmateix, frisaria per tenir algun d'aquests en paper, ni que només fos per mirar-lo de tant en tant. Seguirem buscant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips