viernes, 29 de octubre de 2010

Capa de Superheroi!

Tots hem somiat alguna vegada amb ser Súper Herois, poder capgirar el món, volar, guanyar al mal o, simplement, una partida al parxís. Potser és quelcom innat i és per això que atrauen tant els nens i els ja més aviat crescudets. D'un temps ençà, el Pol ha descobert tot aquest món de fantasia i tios vestits amb elàstics que fan les mil i una per delit del gran públic. Diu que avui és en Batman (per pegar els dolents), trepa pel parc com l'Spiderman o ens comenta que li agradaria volar com el Superman. 


I parlant d'això i d'allò, vam idear entre els dos un Súper Heroi, un Heroi nou, renovat, amb la voluntat de fer-vos somriure i l'alegria d'un nen de tres anys. Aquest és el Súper Pol! I com a tal, necessitava una capa amb un logo propi que  AppleFace s'ha encarregat de confeccionar amb la inestimable ajuda i col·laboració de Súper Pol. 


 
Aquí us en deixem el resultat!





Si necessiteu una capa per anar a demanar un augment de sou, fer la compra o, simplement, ser els més xulos del barri, contacteu amb applefacecreations@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips