viernes, 29 de octubre de 2010

Bosses de l'escola

Ambl'arribada de l'escola, la novetat d'aquest any és que res de motxiles. Sembla que l'espai apreta i les escoles han decidit fer servir bosses de tela per tot. En el nostre cas, en necessitàvem vàries; algunes ja les tenia fetes, altres, estan per fer. Aquest cap de setmana n'he fet tres: una per la Júlia, una pel Quim i una altra per la Júlia. 

La primera, un disseny senzill i ràpid, en colors liles, per una princesa. 

 Al posar-me amb la del Quim, vaig valorar una millora del disseny, afegir unes mini tires i,... voilà, bossa-motxilla de tela 


I fent-hi voltes, pensant, barrejant dissenys, tècniques apreses i una mica d'imaginació, he acabat amb una bossa talment diferent de disseny propi amb costures amagades, més apta pels crios i més bonica comptant que no tinc serger. Aquesta ha estat per la Ju de nou, més pràctic pels 3 anys:
Amb els acabats més currats,...Si m'animo i m'en surto, faré un tutorial senzill perquè el cert és que dóna molt bon resultat. 


Si en voleu per vosaltres, els fills, els amics, nebots o per a tots plegats, escriviu-me a applefacecreations@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips