martes, 13 de mayo de 2014

Vídeo d'El Jersei de Venancio y los Jóvenes de antaño

Per fi el projecte "secret" en el què he tingut el plaer de participar arriba a les vostres pantalles!!!Avui és el dia de la presentació oficial del vídeo col·laboratiu de la cançó "El Jersei" de Venancio y los Jóvenes de antaño.


Seguim la pista d'aquest grup de música adorable des dels seus inicis. Els nostres fills canten les seves cançons; els seus ritmes ens marquen les hores i s'han convertit en banda sonora de viatges i retalls vitals.

Som molt de Venancio.

He disfrutat molt teixint Xisqueta per fer el fons teixit del mini curt en el què hi apareixem tot d'amics i seguidors de Venancio. La condició per aparéixer al video era dur posat el jersei de llana preferit per cadascú.  Si busqueu bé ens trobareu al Quim, al Pol i a mi mateixa!!! 

En el meu cas, vaig decidir portar-hi un vell jersei verd que va fer la meva àvia per la meva mare, que era la seva jove, fa trenta anys. Una peça amb memòria històrica teixit per les mateixes mans que em van ensenyar l'art i l'estima per la llana i les labors. Les mateixes mans que amb paciència i saber fer em permeten avui gaudir de la cadència del teixir i el plaer de crear. 

Em sento feliç i orgullosa d'haver participat en aquest projecte. 
Força i endavant Venancio!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips