viernes, 23 de septiembre de 2011

Divendres: Gent inspiradora

A diari, si tenim els sentits ben oberts, podem descobrirb gran quantitat de gent inspiradora que ens envolta. Al carrer, a l'autobús, a la feina, a internet,... cada dia és un bon dia per trobar algú que ens inspiri a fer les coses una mica millor, ser una mica més amables o fer d'aquest món un lloc una mica més bonic per viure. Són moltes les iniciatives personals, històries i experiències que m'inspiren i és per axò que he decidit començar a compilar-les per ser capaç de recordar-les i compartir-les. 

Avui enceto els Divendres, uns posts setmanals en què recollir en aquest petit espai de la blogosfera històries, videos, blogs i tot allò que em sembla interessant sobre Gent Inspiradora. Us animo a estar atents i ajudar-me en la recerca d'allò que ens és propi, l'essència de l'homo social. 

I per començar, una petita història en forma de video d'una dona amb la que em vaig identificar des del primer moment, ja sigui per l'edat, el color de la pell o l'accent, aquest dolç parlar característic d'aquesta dona americana. M'encanta aquest video i el missatge d'una dona convertida en reina del seu món.



Bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips