miércoles, 11 de mayo de 2011

Roba neta

Fa un temps que cada vegada em preocupa més la situació del món i el què n'estem fent tots plegats. 

Cada vegada que miro de comprar-me roba i val a dir que no succeeix massa sovint, miro on són fetes les peces i m'esgarrifo veient que és molt difícil trobar res que no hagi estat fet a milers de quilòmetres d'aquí. En el fons, aquest no és el problema, vivim en un món globalitzat. El que em preocupa més, són les condicions en què la roba que pretenc portar hagi estat feta. Tots sabem una mica del que hem sentit, vist a la tele o escoltat d'algú però realment el tema té molta tela i mai millor dit. Per això, des de fa un temps, miro de comprar roba de producció local, marques d'aquí que m'assegurin que la seva roba és feta sota criteris de preservació dels drets humans i no és fàcil. 
He trobat informació interessant al respecte en aquest web: www.ropalimpia.org i un document en què s'explica molt bé la campanya. 

Per a tot@s els interessats/des, a la xarxa trobareu un  munt d'informació. De moment, m'he confeccionat algunes peces perquè prefereixo vestir-me amb alegria pròpia que amb la pena aliena. Us les ensenyaré aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips