sábado, 6 de noviembre de 2010

Les compres a Creativa

Divendres vaig anar de fira,... inesperadament, era ple a vessar, la cua de la taquilla feia la volta a la Farga de l'Hospitalet fins a tal punt que l'organitzador cridava "Es el apocalipsis!". Amb més dificultats o menys, vam poder veure la fira sencera, tots i cadascun dels estands i les coses que hi havia. No em vaig poder resistir a fer algunes compres,.... 


Com veieu, algunes teles, un llapis, una bossa de botons, un parell de paquets de ribets i la cola en esprai. 


Aquí una tela per fer alguns appliqués pels nens, també vaig agafar una sèrie de panell per fer algun projecte més ambiciós,... 


Aquesta tela en formes geomètriques,... ja la imagino fent patxoca combinada amb negre,...


Alguns altres trossos més acolorits,...


I alguna altra que, per ara, em guardo per sorpendre.


En fi, un matí profitós i ben gaudit. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips